Bilfinger ROB behaalt tweede prijs voor B-Top Project op Bilfinger Management Days in Rotterdam

02/20/2019

In de zomer van 2017 werd door Bilfinger het idee gelanceerd om verbetervoorstellen door eigen werknemers te stimuleren, het kind werd als BTOP (Bilfinger Transforming Operational Performance) gedoopt.

IDEE ! Toegegeven, een nieuw idee was het misschien niet, maar het mocht in 2018 zeker van onder het stof gehaald worden. Waarom maken we er geen werk van om het beheer van onze dagelijkse werkmiddelen zoals gereedschappen en werkkledij te professionaliseren, efficiënter te doen en daarmee ook een kostenbesparing te bereiken. De oplossing ligt in de huidige wereld voor de hand: digitaal & automatisch.

Vandaag draaien we de softwareproef op enkele locaties, binnenkort zullen alle magazijnen beheerd worden door middel van handscanners. Ook ons Corporate Management is dit niet ontgaan. Bilfinger ROB werd in februari dit jaar beloond met een 2de plaats voor dit BTOP-initiatief tijdens de jaarlijkse Management Days van Bilfinger.

Op de foto vrnl: Tom Blades, CEO Bilfinger SE; Peter Wittevrongel, COO Bilfinger ROB; Frederik Ruison, Operations Manager Bilfinger EMV; Jürgen Liedl, Division Manager Engineering & Maintenance Northwest Europe.