Onderhoud

Bij onze onderhoudsactiviteiten ligt de focus op het in stand en betrouwbaar houden van technische installaties voor de procesindustrie. Wij zijn een vakbekwame partner voor alle onderhouds-gerelateerde activiteiten. Deze activiteiten omhelzen zowel onderhoudsplanning, management en analyse, als de uitvoering van de eigenlijke onderhoudsactiviteiten:

  • Inspectie
  • Onderhoud
  • Herstelling
  • Verbeteringen

Deze onderhoudsactiviteiten beheersen wij zowel op het vlak van mechanische activiteiten als op het gebied van elektriciteit en instrumentatie.

Wij zien onderhoud als een onmisbare, geïntegreerde schakel in de waardeketen van onze klanten. Daarvoor beschikken wij over honderden hooggekwalificeerde ingenieurs, techniekers en vakmensen, die dagdagelijks actief zijn op de sites van onze klanten. Voor onze klanten betekent dit een hoogwaardige expertise, gekoppeld aan een hoge graad van veiligheid en flexibiliteit. In periodes wanneer er minder onderhouds- of herstelwerkzaamheden zijn, kunnen wij namelijk onze medewerkers op andere taken inzetten en zo vaste kosten meer flexibel maken. Tegelijkertijd zorgen onze oplossingen ervoor dat het onderhoud voor onze klanten intelligent wordt en bijgevolg efficiënt. Bilfinger ROB kan, als partner op het vlak van onderhoud, ook de volledige uitbesteding van het onderhoudsgebeuren op zich nemen. Dit omhelst werkvoorbereiding, planning, uitvoering en coördinatie van verschillende disciplines.

Business Inquiry

Contacteer ons
Unten
Submit

Gemarkeerde velden zijn verplicht.
Printen