Stilstanden en Renovaties

Als het gaat over turnarounds, is Bilfinger ROB een competente partner voor de procesindustrie. De competenties in onderhoud en projectactiviteiten vormen de basis voor de professionele afhandeling van veeleisende turnarounds. Dit bewijzen de talrijke referenties van succesvol geïmplementeerde turnaround projecten.

De integratie van renovatieprojecten in een turnaround is een bijzondere uitdaging voor de projectplanning en uitvoering. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de onderhouds- en projectorganisatie binnen ons bedrijf is Bilfinger ROB klaar voor deze uitdaging. Vanwege zijn brede portfolio is Bilfinger ROB ook in staat om turnarounds zowel als aannemer van één discipline of als hoofdaannemer, met meerdere disciplines, te realiseren. 

De turnaround-activiteiten van Bilfinger ROB bestrijken een groot aantal markten en locaties in België en Nederland. In dit segment positioneren wij ons als uw betrouwbare partner, dankzij onze knowhow op dit terrein.

Oplossingsgericht projectmanagement
Op de voorgrond van elke turnaround staan budget en tijdige oplevering voorop. Tegelijkertijd is het belangrijk om hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen te waarborgen. Dit kunnen we realiseren door het toepassen van geïntegreerd en oplossingsgericht projectmanagement, dat zowel planning, coördinatie en implementatie omvat, als analyse en duurzame documentatie. Dit is het model van de toekomst voor Bilfinger ROB. We zijn hier optimaal op afgestemd, want we beschikken niet alleen over uitgebreide kennis en ervaring, maar ook over een organisatie die de nieuw verworven kennis omzet in methodische competenties en gestandaardiseerde processen. Hierbij verliezen we ook de nodige flexibiliteit niet uit het oog.

Business Inquiry

Contacteer ons
Unten
Submit

Gemarkeerde velden zijn verplicht.
Printen