Skids en modules

Bilfinger ROB is gespecialiseerd in modulaire fabricage en assemblage voor de onshore-industrie. We bieden een full service aanpak voor alle soorten modulaire projecten, inclusief installatie op locatie en aansluitingswerkzaamheden. De diensten die we aanbieden gaan van gedetailleerde engineering, aankoop en expeditie activiteiten, over constructie, testen en transport, tot on-site montage en aansluitingswerken.

Modulaire montage biedt een veilige en kosteneffectieve oplossing voor kritieke werkingsomstandigheden:

  • Operationele beperkingen (werkvergunning)
  • Tijdsbeperkingen (gelijktijdige bouw)
  • Budgetbeperkingen (efficiëntie)
  • Logistieke problemen (toegang tot de site, bewegingen op de site)

De off-site voorassemblage van eenheden minimaliseert operationele storingen en verhoogt de veiligheid door het aantal mensen dat betrokken is bij assemblage ter plaatse te verminderen.

Terwijl uw modulaire units worden gebouwd op onze fabricatie-yard kunnen parallel op site civiele en ondergrondse werken plaatsvinden of eventuele site-clearance activiteiten. Dit vermindert aanzienlijk het aantal interfaces op site, laat u toe doorlooptijden te verkorten en vermindert het aantal medewerkers welke tijdens de bouw actief zijn op uw site. 

Assemblage op de Bilfinger ROB werf zorgt ervoor dat eenheden zijn gebouwd onder ideale omstandigheden en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Bilfinger ROB beschikt hiervoor over een constructie oppervlakte van 5000 m².

Business Inquiry

Contacteer ons
Unten
Submit

Gemarkeerde velden zijn verplicht.
Printen