Automation

Inzicht in, en controle van uw processen is essentieel om veilig en efficiënt te opereren in de procesindustrie. Of het gaat om het slim sturen van uw productie, verzamelen van data, of het beheren van geautomatiseerde procesveiligheidssystemen; elke schakel in het proces moet vlot verlopen. Ieder proces is daarbij anders, dus is maatwerk geboden. Wij helpen u met het ontwerpen, installeren en beheren van uw geautomatiseerde processen en IT/OT infrastructuur met onze automatiseringsdiensten.

We zijn een onafhankelijke integrator, waardoor we u objectief de passende oplossingen kunnen adviseren die inspelen op de nieuwste trends in de procesautomatisatie.

Onze automatiseringsdiensten worden aangeboden in samenwerking met Bilfinger Greylogix, de referentie in procesautomatisatie binnen de Bilfinger groep. 

Diensten

Procescontrole - en procesveiligheidssystemen  (PLC/DCS/ESD/SCADA)

Wij ontwerpen, bouwen, programmeren en testen volledige procescontrole en veiligheidssystemen. Of dit nu lokale (batch)systemen zijn voor een kleine productie unit of volledige raffinaderijen. We passen de bediening aan op de noden van uw operators en waken over betrouwbaarheid en stabiliteit van uw productie omgeving. Daarnaast verzamelen, verwerken en visualiseren we de data van uw procesinstallaties, die u in overzichtelijke dashboards kunt volgen of delen met andere systemen.

Industriële IT/OT

Communicatie is cruciaal en onmisbaar in een efficiente werkomgeving. Dit geldt ook voor uw digitale communicatie tussen de verschillende bedrijfsnetwerken. Communiceren tussen verschillende productie units, het automatisch archiveren van procesinformatie, maken van back-ups, en installeren van redudante communicatie kanalen zijn voor ons geen enkel probleem. Slim communiceren tussen verschillende lagen brengt vele voordelen zoals lean voorraadbeheer, productie optimaliseren, kosten reduceren, kwaliteitsgarantie, etc.

Om uw bedrijfskapitaal te beschermen, moet de communicatie veilig en gestructureerd verlopen. Net zoals de fysieke bewaking van een bedrijf, moeten er ook digitale portiers en procedures worden ingezet. Hiermee kunt u voorkomen dat waardevolle gegevens gestolen worden, of zelfs digitale sabotage met als gevolg productie uitval.  Afhankelijk van de toepassingen klinkt dit behoorlijk complex. Dit kan echter met een paar eenvoudige maatregelen en geringe investeringen. Onze experts adviseren u graag en helpen u bij het veilig ontwerpen van uw netwerken en koppelingen.

Door het scheppen van virtuele omgevingen, ontkoppelen we de hardware van de software waardoor gebuikservaring en onderhoud veel efficiënter verlopen. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers of externe partners veilig en op een gebruiksvriendelijke manier uw systemen kunnen benaderen, hebben wij ook oplossingen ontwikkeld voor veilige remote connections. Daarmee bent u verzekerd van een veilige en soepele bedrijfsvoering.

Onderhoud en service

Vanzelfsprekend bieden we ook ondersteuning bij onderhoud van uw controle- en IT systemen. Daarbij kunt u denken aan:

  • Software en hardware migratie projecten;
  • Systeem onderhoud en performance analyse;
  • Life Cycle Management;
  • Beveiligingsupdates and firmware upgrades;
  • Wisselstukken service.

Contact

Bilfinger EMV

Bilfinger EMV

Automation
Boereveldseweg 4 - Haven 1062
B-2070 Zwijndrecht
België

Telefoon: +32 (0)3 575 14 14

Info.EMV@bilfinger.com
Printen