Opleidingen

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? Heb je de ambitie, maar kan je niet goed de weg vinden naar een goeie opleiding? 

Bilfinger investeert reeds jaren in jouw individuele beroepsopleiding. Deze IBO opleiding kan gevolgd worden als fotolasser, flensmonteur, pijpfitter en elektromonteur. De opleiding duurt 6 maanden en wordt in samenwerking met de VDAB persoonlijk in kaart gebracht. Onze IBO opleidingen pijpfitter wordt georganiseerd in samenwerking met Piptech in Sint-Niklaas. De opleiding Fotolasser vindt plaats in onze lasschool te Zwijndrecht en de IBO opleiding elektromonteur wordt in samenwerking met de werf georganiseerd.

Ook de nauwe samenwerking met Pipe Tech Academy toont aan dat er toekomst zit in het beroep van pijpfitter. Met een jaarlijks goedgevulde werkplaats in Sint-Niklaas bewijzen wij dat jongeren weldegelijk zin hebben om in de schoenen te stappen van onze pijpfitters. Dankzij een goede begeleiding, een waaier aan praktijkoefeningen en een flinke theoretische basiskennis kunnen zij de grote uitdaging aangaan!

Ons opleidingsprogramma voor de fotolassers stimuleert onze medewerkers om hun schoolse basis om te zetten naar een nog hoger en kwalitatief niveau. Dit door een goed uitgewerkt opleidingsplan dat oog heeft voor praktijk en theorie onder de begeleiding van ervaren vakmannen. Veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn steeds de waarden die wij hen willen bijbrengen in een open cultuur. 

Printen