Ontwikkelingsmogelijkheden bij Bilfinger

Of je nu een starter bent op de arbeidsmarkt of een ervaren rot in het vak; ga je bij Bilfinger aan de slag, dan kies je voor een carrière voor de lange termijn. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen in de gebieden die voor jou relevant zijn. Dat houdt het werk niet alleen interessant en relevant, maar verhoogt ook jouw potentie om door te groeien. Dit geldt voor zowel onze operationele- als voor onze kantoorfuncties. Zo kun je verschillende opleidingen of trainingen volgen tijdens je loopbaan. Jij bepaalt samen met je leidinggevende wat bij jouw en het bedrijf past. 

Voor operationele medewerkers hebben we de trainingen en opleidingen van verschillende disciplines gebundeld in het Bilfinger Skills Center. Via het Skills Center krijg je een onboarding, trainingen en instructies en wordt ook continuous e-learning aangeboden. 

Daarnaast hebben we nog een aantal trajecten voor collega's die hun loopbaan starten of verder willen ontwikkelen, zoals het Bilfinger Netwerk en het Regional Potential Program. 

Wat zeggen onze collega's over de ontwikkelingsmogelijkheden? 

Doorgroeimogelijkheden bij Bilfinger

Bilfinger is een grote organisatie met veel verschillende disciplines. Dat betekent dat er veel mogelijkheden zijn om door te groeien. Zo kun je, als je wil en de vaardigheden hebt, doorgroeien naar een hogere functie. Je kunt ook een 'zijstap' maken naar een ander type functie of discipline. Dit zeggen de Bilfinger-collega's over de doorgroeimogelijkheden: 

Vacatures

Wordt jij blij van de doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden bij Bilfinger?

Bekijk de vacatures op

jobs.bilfinger.com

Printen