Coronavirus

03/25/2020

Onderstaand een bericht van CEO Thierry Burki over het coronavirus en de maatregelen die Bilfinger treft:

"Het coronavirus vraagt van ons allemaal aanpassing en voorzichtigheid. Binnen Bilfinger hebben wij direct maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, partners en opdrachtgevers zoveel mogelijk te beschermen. Ook zorgen we voor een flexibel en robuust plan voor verschillende scenario’s. Wij informeren medewerkers, opdrachtgevers en partners continu over de ontwikkelingen en onze maatregelen.

Binnen de veiligheidskaders draagt Bilfinger ook bij aan de continuïteit van belangrijke bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers. Zij opereren immers in sectoren die van vitaal belang zijn om de maatschappij draaiende te houden. Onze klanten rekenen op onze ondersteuning zodat zij de aanvoer van vitale producten kunnen veiligstellen.

Daarom spreek ik mijn dank en waardering uit voor de inzet en flexibiliteit van de medewerkers, partners en opdrachtgevers van Bilfinger. Ik ben erg trots op de veerkracht en integriteit die wij met zijn allen tot nu toe hebben getoond.

Als laatste nog een oproep om goed op jezelf, je naasten en je collega’s te letten. We kunnen deze crisissituatie alleen doorstaan als we samenwerken en er zo voor zorgen dat we gezond en veilig blijven."

- Thierry Burki CEO Bilfinger ROB/EMV & Bilfinger Industrial Services België/Nederland