LEZERSONDERZOEK

Dit is alweer de tiende editie van Bilfinger Magazine! We zouden graag van u willen weten wat u van het magazine vindt en hoe we het kunnen verbeteren. We horen graag welke onderwerpen u interessant vindt en hoe u Bilfinger Magazine in de toekomst graag leest.  Het onderzoek duurt maximaal 5 minuten en is desgewenst anoniem in te vullen.

NAAR HET LEZERSONDERZOEK


JUBILEUMARTIKELEN

In de tiende editie van Bilfinger Magazine blikken we terug op enkele interviews die vorige edities op de cover stond. Zoals met Sandra de Bont, Wouter de Geest, Burgemeester Ahmed Aboutaleb en Ineke Dezentjé. Zij geven hun nieuwe visie op een stelling van toen met een blik op de toekomst. 

Lees het artikel

 

 

Magazine BNL

Form

JAAP VANDEHOEK: ‘IN PLASTIC IS DE GROOTSTE RECYCLINGSLAG TE SLAAN’

Zijn drijfveer? Een onderneming opbouwen, die met innovatieve technologie en goede vibes succesvol uitbreiden, en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maken. En dat is precies wat CEO Jaap Vandehoek met zijn bedrijf Umincorp doet: plastic recyclen met de bij de TU Delft ontwikkelde Magnetic Density Separation-technologie.

Lees het artikel

 

COLUMN ZUHAL DEMIR: VIJF PRIORITEITEN VOOR DE ENERGIETRANSITIE

Vlaanderen herbergt de grootste chemiecluster van Europa. Samen met de basisindustrieën zoals de staalsector en raffinaderijen vormen zij de sleutelsectoren van onze Vlaamse economie. De klimaatdoelstellingen van Parijs en de Europese Green Deal stellen deze sectoren voor een enorme uitdaging om de broeikasgasuitstoot fors terug te dringen en industriële processen grondig te hervormen.

Lees de columnBILFINGER DIGITALISEERT

Client Portal
Via de Client Portal kunnen klanten van Bilfinger Industrial Servicesonline alle relevante data rondom de steigerbouwprojecten inzien. Via een eigen login check je bijvoorbeeld de vastgestelde KPI’s en de financiële contractafspraken. Ook zie je op de satellietfoto de locatie van steigers op het terrein en wat hun status is. Even klikken en je hebt toegang tot het steigerdossier, inclusief foto’s, keuringsrapporten en overige relevante data.

Smart Glasses
Bilfinger Tebodin heeft onlangs verschillende technische inspecties uitgevoerd met behulp van ‘Smart Glasses’. Deze bril maakt communicatie mogelijk tussen een inspecteur op locatie en de specialisten op kantoor. De specialisten zien wat de inspecteur ziet en kunnen aanwijzingen geven. Zo kun je op locatie met minder inspecteurs werken, terwijl de benodigde expertise toch – op afstand – beschikbaar is. Het resultaat? Kwalitatieve en kostenefficiënte inspecties, met minder HSE-risico’s. 


Eerdere edities Bilfinger Magazine

DOWNLOAD HET MAGAZINE IN PDF


COLOFON

Bilfinger magazine is een uitgave van Bilfinger België/Nederland, bestaande uit Bilfinger Industrial Services België/NederlandBilfinger ROB/EMV en Bilfinger Tebodin. Het relatiemagazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 2.500 exemplaren en wordt verspreid onder de zakelijke relaties van Bilfinger. 

Redactie: Thierry Burki, Bastiaan Spoelstra, Wim van de Brink, Jeff Mansveld, Eva Voorrecht, Emily Dijkgraaf Samenstelling en tekstproductie: De Nieuwe Lijn Fotografie: Studio Oostrum, Ernst Bode, Emy Elleboog, ArcelorMittal. 

Vragen over Bilfinger Magazine? Neem contact op via communicatie.is-bnl@bilfinger.com

Copyright: Niets uit deze publicatie mag worden overgenomen of vermenigvuldigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de redactie.